JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Støre får ikke bestått

En av tre mener utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) har håndtert saken om den omstridte UD-bevilgningen til Senter for nordområdelogistikk på en dårlig måte.

I en undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet sier 28 prosent at de synes Støre har håndtert saken på en dårlig måte, mens 16 prosent mener Støre har gjort en god figur.

24 prosent synes utenriksministeren har gjort en middels god jobb.

Spørsmålet som ble stilt i undersøkelsen var: «Synes du utenriksminister Jonas Gahr Støre har håndtert tildelingen av midler til Senter for nordområdelogistikk, hvor hans venn er involvert, på en god, middels eller dårlig måte?»

Utenriksministeren har fastholdt at det ikke er aktuelt å be om en ny vurdering av sin egen habilitet i den omstridte tildelingen i 2008 til stiftelsen Senter for nordområdelogistikk, et prosjekt som Støres venn Felix Tschudi var sterkt involvert i. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse