JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stolt av AUF-erne

– Jeg er uendelig stolt av AUF-medlemmene. Midt oppi dramaet står de opp for de verdiene vi tror på, sier Ap-leder Jens Stoltenberg.

Statsministeren og Ap-lederen innledet partiets landsstyremøte med å rose AUF-medlemmene som gjennom den pågående rettssaken mot Anders Behring Breivik opplever grusomhetene fra 22. juli på nytt.

- Rettssaken river opp sår som så vidt hadde begynt å gro, sa Stoltenberg.

– Les også: – Foregår ryddig og verdig

Han la til at uhyggen fra Oslo tinghus er hjerteskjærende og at retten må legge dette mørkets puslespill på vei mot en rettferdig dom.

- En fri og uavhengig domstol er en bærebjelke i vårt demokrati. Det er svært viktig at det skjer på rettsstatens premisser, sa Stoltenberg, som mener at det er å vise respekt for dem som ble drept og for demokratiet.

- Jeg er uendelig stolt av AUF. Midt i dramaet hører vi klare stemmer med kloke ord. AUF-erne nekter å være ofre og står opp for de verdiene vi tror på, sa statsministeren.

(ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse