JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fagforbundet støtter Wikileaks

Fagforbundet bevilger 25.000 kroner til Wikileaks.

Forbundet mener at nettstedet fritt må få legge fram den informasjonen de får tilgang på og at forsøkene på å begrense mulighetene for nettstedet til å formidle informasjon, er et angrep på ytringsfriheten.

Les også: Fagbevegelsen i Australia støtter Wikileaks

- Det er svært alvorlig at kortselskaper stanser tilgangen av midler til Wikileaks, blant annet etter press fra amerikanske myndigheter og politikere. Dette hører ikke hjemme i åpne demokratier, sier forbundsleder Jan Davidsen til forbundets egne nettsider.

- Vi synes dette var en upassende maktedemonstrasjon og vi ønsker å markere vår støtte. Demokratiet må også fungere på dette området, sier informasjonssjef i Fagforbundet, Tone Zander, til E24, og legger til at Fagforbundet sliter med å få overført pengene til Wikileaks, men at de prøver å finne en løsning.

Annonse
Annonse