JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny LO Stat-sekretær

Tor Jørgen Menzoni Lindahl valgt til ny LO Stat sekretær. Han jobber i dag som avdelingsnestleder i internasjonal avdeling i LO.

morten.hansen@lomedia.no

Lindahl er 39 år, bor i Oppegård, og er utdannet cand. polit fra Universitetet i Oslo. Han kommer fra stillingen som avdelingsnestleder i internasjonal avdeling i LO.

Som sekretær i LO Stat skal Lindahl blant annet jobbe med tariff i staten og pensjon.

I sistnevnte fagområde skal han overlappe Odd Jørgen Sørengen, som selv er på vei over i pensjonistenes rekker.

– Vi har ikke regnet med å få en person som kan gå inn å fylle det kunnskapsområdet som Odd Jørgen har. Men vi har vært på utkikk etter en person som har stor evne til lære ting fort. Det har Lindahl, sier Tone Rønoldtangen, leder i LO Stat.

LO Stat har også ønsket å få en medarbeider med kompetanse på utredninger og høringer. Det mener de hovedsammenslutningen de nå har fått.

– I tillegg skal Lindahl jobbe opp mot politikerne i de sakene LO Stat er engasjert i, sier Rønoldtangen.

Annonse
Annonse