JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Store forventninger til Marit Arnstad

Kjell Atle Brunborg, forbundsleder i Norsk Jernbaneforbund (NJF) er positiv til den nye samferdselsministeren.

nina.hanssen@lomedia.no

– Vi har mye å snakke om. Jeg har hørt mye positivt om Marit Arnstad og forventer en god dialog med henne om Nasjonal transportplan og andre utfordringer i jernbanesektoren, sier Kjell Atle Brunborg, forbundsleder i Norsk Jernbaneforbund (NJF).

– At hun også stiller på vårt landsmøte i høst tar jeg som en selvfølge, sier han.

Brunborg ble glad da han hørte om rokkeringene i ekstraordinært statsråd i morges. Han er ikke overrasket over at statsministeren har hentet inn den tidligere olje- og energiministeren fra Trøndelag til å styre samferdselsdepartementet.

– Vi har jo snakket litt om henne. Marit Arnstad er jo en stjerne i Senterpartiet og vi har store forventinger til henne, sier han.

Jernbaneforbundets leder vil selv ta kontakt med statsråden slik at de får en dialog ganske raskt og da vil han i alle fall minne om at det trengs minst 200 milliarder til jernbanen de neste 10-årene for å oppfylle alle politiske vedtak og mål for samferdselspolitikken.

– Ja, jeg vil selvsagt nevne dette, men vi har jo mye å snakke om i forhold til Nasjonal transportplan som skal legges fram våren 2013, sier han.

Han kjenner ikke Arnstad personlig, men gleder seg til å få en dialog med henne. Han har store forventninger til den nye statsråden.

Annonse
Annonse