JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siste valginnspurt for EL & IT Forbundet

I dag kan du møte representanter fra EL & IT Forbundet på Youngstorget. Forbundet har valgstand der oppfordringen er å bruke stemmeretten, og stemme rødgrønt.

csd@lomedia.no

Det var ikke vanskelig å mobilisere folk til å stå på valgstand i EL & IT Forbundet, da oppfordringen kom forrige uke. I dag gjør hele forbundskontoret, samt ungdomsutvalget, en innsats for å dele ut valgmateriale og snakke med velgerne.

– Og selvsagt førsøker vi å påvirke og oppfordre folk til å stemme på de rødgrønne, sier prosjektsekretær i EL & IT Forbundet, Ronny Paulsen, en av initiativtakerne for dette. Det er de som er i tenkeboksen eller på vippen de ønsker mest å snakke med. I dag meldte NRK at en av fire ennå ikke har bestemt seg for hva de skal stemme, og dette er en viktig gruppe å snakke med.

– Det er så små marginer som skal til, og dette mener vi er den siste muligheten vi har for å påvirke tenkerne og tvilerne til å bruke stemmeretten sin, sier Paulsen.

Mye valg

Det er blitt mye fokus på valget og valgkampen i EL & IT Forbundet dette året. Fra sentralt hold har forbundsledelsen oppfordret alle distriktene til å være aktive.

– Tilbakemeldingene vi har fått er at det har vært mye interesse for valget på ulike festivaler og arrangementer hvor vi har hatt stand, så folk er opptatt av det som skal skje 9. september, sier nestleder i EL & IT Forbundet, Vidar Hennum.

Også på Vestlandet

Det er ikke bare i Oslo det er aktiviteter i dag. Både i Bergen og i Førde arrangerer EL & IT Forbundet valgmøter for tillitsvalgte. Dette er for at de tillitsvalgte skal gå tilbake på arbeidsplassene og mobilisere medlemmene til å stemme søndag og mandag.

– Vi må kjøre valgkampen til siste stund. Her hos oss kan folk møte oss helt frem til klokka 16 i dag, og vi håper at mange vil stoppe og høre budskapet vårt. Om ikke følger oppfordringene våre, så får de i hvert fall med seg noen karameller, smiler Ronny Paulsen.

Annonse
Annonse