JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Godt valg av NHO-sjef

LO-leder Roar Flåthen er godt fornøyd med valget av Kristin Skogen Lund som ny administrerende direktør i NHO.

– Skogen Lund har lang erfaring som næringslivsleder og som tidligere visepresident og president i NHO. Jeg har selv hatt gleden av å samarbeide med henne både som motpart i NHO og i styret for A-pressen. Hun er dyktig, kunnskapsrik og engasjert, og jeg ser fram til et godt og konstruktivt samarbeid med henne i den nye rollen som NHO-sjef, sier LO-leder Roar Flåthen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Jeg er overbevist om at NHO har gjort et godt valg, legger han til.

– Les også: Hun blir ny NHO-sjef

Kristin Skogen Lund er i dag konserndirektør i Telenor og har de siste to årene vært NHOs president. LO-leder Roar Flåthen kjenner henne altså allerede godt, både fra NHO-systemet, og blant annet fra styret i A-pressen, der begge sitter.

– Hun skaper historie som den første kvinnelige direktøren i NHO, og jeg er heller ikke overrasket over valget av henne, sier LO-lederen.

Han legger til at de nok skal få rikelig med anledning til å diskutere saker der NHO og LO har sterke interessemotsetninger, men at de har lang tradisjon for å gjøre det på en ryddig måte. Ikke minst blir det dragkamper om tjenestepensjon i offentlig sektor og uenigheter om virkemidler mot sosial dumping. (ANB)

Annonse
Annonse