JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

KrF åpner døren for Frp

Fylkeslaget i Kristelig Folkeparti i Rogaland, et av partiets viktigste fylker, er klar til å sitte i samme regjering som Fremskrittspartiet etter stortingsvalget neste år.

– Så lenge vi ikke selger sjelen vår og får politisk gjennomslag, vil vi samarbeide med alle opposisjonspartiene, også Frp. Det kommer jeg til å spille inn for partiledelsen, sier fylkesleder Olaug Bollestad til Stavanger Aftenblad.

Fylkeslederen kommer til Oslo i helgen for å delta på partiets landsstyremøte. Den store saken blir i hvilken retning KrF skal samarbeide etter valget neste år.

– Les også: – Positivt av Hareide

– Valgresultatet vil i stor grad avgjøre, sier Bollestad, som viser til at det er langt mer fristende å gå om bord i en regjering med et stort sentrum og et svakt Frp enn om for eksempel Høyre og Frp har flertall alene.

– Hovedpoenget er at vi vil ha regjeringsskifte uansett og vil samarbeide med alle for å få dette til, sier Bollestad. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse