JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Bra Strøm-Erichsen går

Parlamentarisk nestleder i Frp, Ketil Solvik-Olsen, sier det er på sin plass at helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen går.

Han er likevel i tvil om den nye helseministeren Jonas Gahr Støre klarer å frigjøre seg fra systemer og bedre pasientsikkerheten.

– Les også: Skifter flere statsråder

– Dette er jo det samme trekket som regjeringen gjorde før forrige stortingsvalg. Da satte de Bjarne Håkon–Hanssen til å reise rundt og snakke om en helsereform, samhandlingsreformen. Problemet var at den ikke var fylt med innhold, men med mye ord, sier Ketil Solvik–Olsen til NRK.

– Les også: Solvik-Olsen slakter stortingslivet

Han frykter det samme vil skje nå.

– De lover mange nye ting som ikke er gjennomtenkt, ikke er gjennomførbare, men som likevel lurer en del velgere til å tro at nå vil det skje forbedringer, sier Solvik–Olsen. (ANB–NTB)

Annonse
Annonse