JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stand in for Jens

Hanne Bjurstrøms siste jobb som statsråd, var som «statsminister».

Fredag morgen måtte arbeidsministeren holde statsminister Jens Stoltenbergs åpningstale på den nasjonale konferansen om trepartisamarbeid og sosial dumping i Oslo.

– Les også: SV krever ny dumping-plan

Statsministeren skulle opprinnelig holde talen på konferansen som åpnet klokka 9, men i siste liten fikk Bjurstrøm beskjed om at han gikk ut av programmet.

Det skjer på grunn av de omfattende rokeringene i regjeringen. Den eneste av statsrådene som vil gå ut, er nettopp Bjurstrøm.

– Jeg har ikke tid til å kommentere dette nå. Jeg må forberede meg på å holde Stoltenbergs tale som jeg fikk for to minutter siden. Jeg er nødt til å forberede meg, sa arbeidsministeren til NTB rett før klokka 9.

– Les også: Bjurstrøm stanser streiken

Noen minutter tidligere ba hun en av sine medarbeidere om en kopp kaffe mens hun satt på første rad og gjorde endringer i Stoltenbergs tale.

– Jeg må jo benytte anledningen mens jeg kan, sa hun med et smil.

Den nasjonal konferansen om trepartssamarbeid og sosial dumping er særlig vinklet på trepartssamarbeid og allmenngjøring av tariffavtaler.

Arbeidsministeren har invitert til den åpne konferansen som finner sted i Radisson Blu Plaza Hotel. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse