JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Aasruds forklaring er oppsiktsvekkende

Frp-leder Siv Jensen mener Rigmor Aasruds forklaring om manglende informasjon fra departementet er oppsiktsvekkende.

Fornyings- og administrasjonsminister Rigmor Aasrud (Ap) har fortalt at hun først etter 22. juli i fjor fikk vite at det var hennes departement som hadde ansvaret for sikkerheten i regjeringskvartalet.

– Jeg har problemer med å forstå sammenhengen i det hun forklarer. Hvis hun har det øverste ansvaret, som hun hele tiden holder fast på, er det veldig rart at hun ikke har satt seg inn i det som har med sikkerhet å gjøre, sier Jensen til NTB.

– Det er jo ikke sånn at gradert informasjon om sikkerhet ikke skal tilflyte en statsråd, snarere tvert imot, sier Jensen.

– Les også: Strid om stenging av Grubbegata

Hun vil ikke kommentere den nye regjeringskabalen før den er offentliggjort, men sier Aasrud har svekket tillit blant mange.

– Det hun sier, høres ikke troverdig ut, sier Jensen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse