JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Transport: Positiv, men også kritisk

Transportarbeiderforbundet ser positivt på at Nasjonal Transportplan oppfylles i statsbudsjettet for 2012.

vegard.holm@lomedia.no

Forbundet er også fornøyd med at regjeringa fortsetter å satse på videre utvikling av jernbane som en del av kollektivsatsingen. Men er også kritiske til deler av samferdselsbudsjettet.

Midlene som er satt av til vegvedlikehold og rassikring er ikke i nærheten av å være nok.

- Spesielt etter et år med store flomskader på vegnettet, burde det vært satt av ekstra midler til vegvedlikehold og rassikring. Etterslepet er så enormt at det må bevilges langt større midler enn det som er satt av. Dette blir omtrent som å legge støttebandasjer på en pasient med utslitte ledd, sier forbundsleder Roger Hansen i en kommentar.

Transportarbeiderforbundet synes regjeringas ambisjoner med trafikksikring er for beskjedent.

- Vi kunne gjerne sett at det ble satt av mer midler enn til 11 km med midtdelere og 33 km med gang- og sykkelstier, sier Hansen.

Les hele pressemeldingen fra Norsk Transportarbeiderforbund.

Annonse

Flere saker

Annonse