JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Legg EØS-debatten død

LO Stats leder Tone Rønoldtangen blir livredd av å høre på EØS-debatten som pågår på venstresiden. I sin sluttappell på landskonferansen i dag bad hun medlemmene om å legge ballen død.

nina.hanssen@lomedia.no

Rønoldtangen er bekymret for valget.

– Debatt er bra, men dette er feil tidspunkt. Høyre spiser bløtekake hver dag og lager planer for regjeringsskifte så lenge vi driver og krangler med hverandre om EØS-avtalen. Legg ballen død og ta den i stedet opp etter valget, oppfordrer Rønoldtangen.

Hun roste Jernbaneforbundets Arne Drabløs for hans innlegg etter partisekretær Raymond Johansen.

– Jeg håper dere lytter til budskapet fra Drabløs, slik at vi ikke ødelegger for oss selv. Jeg vet at det blant LO Stats medlemmer er både E- motstandere og E-tilhengere, og at vi har ulike standpunkt i forhold til EØS, men nå må vi fokusere på de viktige sakene før valget, sa Rønoldtangen, som selv er Ap-politiker i sin hjemkommune.

Annonse
Annonse