JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ingen streik på Torp

Sent tirsdag kveld ble partene enige, og det blir dermed ingen streik på Sandefjord lufthavn, Torp.

anders.hauge-eltvik@lomedia.no

Partene, NTL og NHO Luftfart, hadde frist til midnatt, men kom til enighet litt etter klokka 23.

- Det var en krevende mekling, men vi er fornøyd med at vi kom i mål på vesentlige punkter. Vi anbefaler nå at medlemmene stemmer ja til meklingsresultatet, sier andre nestleder Fredrik Oftebro i NTL til forbundets hjemmesider.

Last ned: Meklingsresultatet i sin helhet (pdf)

Forbundssekretær Tor-Erik Granum fornøyd med at streik ble unngått.

- Det var harde forhandlinger, og vi har fått gjennomslag på en del punkter som har vært viktige for oss. Veien blir litt til mens vi går, og vi kan ikke få til alt på en gang. Det er like krevende å forhandle på en liten avtale som en svær en. Men jeg er veldig glad for at det ikke ble noen konflikt selvfølgelig. Jeg tror nok også at forhandlingsutvalget er fornøyd, og anbefaler selvsagt forslaget, sier han.

Informasjonsansvarlig Tove Lise Granli i NTL synes det er beklagelig at mekling måtte til, men er glad partene fant en løsning.

- Det var en krevende mekling, og det var en del ting som måtte gåes en del runder på. NTL er rimelig fornøyd med resultatet. Vi kom i mål på vesentlige områder i forhold til våre krav, sier hun.

Dermed går flytrafikken fra Sandefjord lufthavn som vanlig onsdag morgen.

Annonse
Annonse