JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Usikker politisk framtid for Ingebrigtsen

Som folkevalgt politiker i Tromsø kommune skal Roger Ingebrigtsen (46) ha vært involvert i «ganske grove ting» for at han ikke skal få fortsette i vervene sine.

Det sier lederen i Tromsø Ap.

Det hersker fortsatt stor usikkerhet rundt Roger Ingebrigtsens politiske framtid etter at det ble kjent at han har hatt et seksuelt forhold til en 17-årig partifelle mens han selv var 37 år. Han har fratrådt sin stilling som statssekretær og som kandidat til Stortinget, men har flere verv i Tromsø Ap.

– Han er folkevalgt politiker i Tromsø kommune og det skal være ganske grove ting som skal ha skjedd for at han ikke skal få fortsette Tromsø Ap, sier leder Odd Arne Thunberg til NRK.

– Les også: – Trist at hun trakk seg

Ifølge Nordlys kan Ingebrigtsen komme til å gjøre politisk comeback lokalt. Mens han var statssekretær hadde han noen som fulgte opp de lokale vervene i Tromsø Ap for ham, men nå kan han komme tilbake og overta vervene sine.

Thunberg sier at dette er noe av det partiet skal avgjøre og poengterer at det viktigste er en ryddig prosess.

– Det er uansett ikke en problemstilling som vil være aktuell før i 2013, så det er ikke en beslutning som haster, sier han.

– Les også: Avviser ny nominasjon

Ingebrigtsen ble i 2011 valgt inn i kommunestyret for Ap. I tillegg er han nestleder i kommunestyregruppa og leder av valgkomiteen i Tromsø Ap.

I en uttalelse til Nordlys fredag kveld sa Ingebrigtsens advokat John Christian Elden, at hans klients politiske fremtid er det «minst interessante akkurat nå». (ANB-NTB)

Annonse
Annonse