JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Viktig vakthund

Ebba Wergeland og Paul Norberg:VerneombudetGyldendal 2006

Verneombudet er en nøkkelperson når det gjelder å forebygge at arbeidsforholdene fører til skade, sykdom og uførhet for de ansatte. Jobben som verneombud er sentral for å bidra til å sikre et godt arbeidsmiljø. Det er de ansatte som betaler prisen for et dårlig arbeidsmiljø, og verneombudet er de ansattes representant.

Verneombudet må være skolert for oppgaven, og denne boka skal hjelpe verneombudene til å øke kunnskapen om arbeidsområdet og hva verneombudets oppgaver faktisk er. Boka omfatter blant annet kapitler om verneombudets roller og oppgaver, om arbeidsgivers plikt til å tilrettelegge, mellommenneskelige forhold, om tid, tempo og organisering av arbeidet, og om erstatning ved yrkesskade og yrkessykdom. Boka inneholder konkrete eksempler som tydeliggjør hvor viktig det er å ha en vakthund for arbeidsmiljøet.

Annonse
Annonse