JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Flyplassbrudd

Forhandlingene mellom LO Stat og Avinor er brutt. Innen 15. mai kl 24 må Riksmeklingsmannen få partene til å enes for å unngå flyplasstreik.

einar.fjellvik@lomedia.no

LO-forbundene NTL og EL&IT har medlemmer i de fleste yrkesgruppene på norske lufthavner - med unntak av flygeledere. Ifølge LO Stat var det ikke mulig å komme til enighet om verken den økonomiske rammen, kompensasjon for ubekvem arbeidstid eller etterslepstillegg for ansatte i tårnene på de regionale flyplassene.

– De innledende forhandlingene gikk veldig sakte, og når det heller ikke var særlig bevegelse etter at LO Stat og Spekter kom inn i bistandsrunden, var det egentlig greit å overlate det hele til meklingsmannen, skriver LO Stat i en pressemelding etter bruddet.

Annonse
Annonse