JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dropper energimeldingen

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen vil ikke bruke mer tid på energimeldingen, men vil heller gå direkte til Stortinget med de ulike proposisjonene.

anette@lo-media.no

- Jeg er en handlingens mann. Jeg vil heller ta sakene til Stortinget enn å skrive ferdig meldingen, innledet Terje Riis-Johansen på Olje- og energidepartementets møte i topplederforumet i går. Det skriver DN Energi.

Møtet var Riis-Johansens første der oljenæringen og interesseorganisasjonene var samlet. Mye av møtet gikk med på å oppsummere det arbeidet forgjengeren Åslaug Haga hadde satt i gang. Men informasjonen som samles, skal ikke lenger brukes i en stor energimelding.

- Jeg kommer til å gå til Stortinget med en og en av disse sakene som proposisjoner. Skal jeg ta meg tid til å skrive energimeldingen, kommer vi ikke til å få fremmet sakene for Stortinget, sa statsråden, som gjerne vil ha unna mye før valget neste år.

- Når jeg har sett på hva som ligger i departementet, er det mange store saker. Jeg vil ha litt operativ jobbing med det. Jeg ønsker å få behandlet en del av dette i vårsesjonen. Dette gjelder blant annet energiloven, sier sier Riis-Johansen til DN Energi.

Annonse

Flere saker

Annonse