JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Blir aksjeselskap

Skipsinstallasjonsdivisjonen i Ulstein Elektro blir skilt ut som eget AS 1. januar. Nyheten er blitt godt mottatt av de ansatte i firmaet.

christine.skarberg@lomedia.no

For å samle alle avdelingene som faller inn under skipsverftsdivisjonen i Ulstein-konsernet, blir skipsinstallasjonsavdelingen i Ulstein Elektro skilt ut som et eget aksjeselskap fra nyttår.

De ansatte i Ulstein Elektro var samlet til allmøte i dag, der administrerende direktør Einar Johansen, orienterte om styrevedtaket som er gjort angående Installasjonsavdelingen.

– Nyheten ble svært godt mottatt av de ansatte da den ble offentliggjort, og vi setter pris på at styret og eierne klarte å avgjøre dette så raskt, sier tillitsvalgt for EL & IT-klubben i Ulstein Elektro Tore Dukefoss.

Fortsetter som før

Dukefoss kan fortelle at overgangen fra å være en del av Ulstein Elektro til å bli et eget AS vil ikke endre noe på de ansattes hverdag. Tariffavtalene og ansienniteten til de ansatte blir ikke berørt av endringen, og noen oppsigelser er det heller ikke snakk om. Den største endringen vil bli navnet. Fra 1. januar vil selskapet hete Ulstein Elektro installasjon AS, så heller ikke her blir endringen så dramatisk.

– Medarbeiderne kommer ikke til å merke store forskjellene i det hele tatt, sier Dukefoss. Ryktene om endringene i selskapet har likevel gått, og han har fått spørsmål rundt masseoppsigelser i konsernet.

– Det er svært uheldig at slike rykter begynner å sirkulere. Det skaper mye unødvendig uro. Jeg kan fastslå at ingen står i fare for å miste jobbene sine her. På tavleverkstedet vårt, der ryktene om dette har svirret, har de arbeid til ca 2011 og det forholder vi oss til, fastslår Dukefoss.

Annonse

Flere saker

Annonse