JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Klart for IKT-konferanse

EL & IT Forbundets årlige IKT-konferanse er i gang. På agendaen står blant annet temaet «Grønn IT».

csd@lomedia.no

Det er duket for den årlige IKT-konferansen til EL & IT Forbundet. Konferansen vil finne sted i Oslo, og det legges opp til to dager med to hovedtemaer. Den første dagen er satt av til «Grønn IT». Det vil bli to innledere denne dagen, ved siden av både gruppearbeid og plenumssamlinger. Innlederne for dagen er Dennis Pamlin, som er ansatt som global politisk og strategisk rådgiver på IKT i miljøorganisasjonen World Wildlife Fund (WWF). Den andre innlederen er Jan Thomas Ødegård, som er generalsekretær i Norges Naturvernforbund. Begge vil ta for seg de positive og negative sidene som omfatter begrepet «Grønn IT», og hvilke muligheter som ligger i bransjen som kan brukes i miljø- og klimakampen.

Inviterer til drøfting

I år er det ikke bare tillitsvalgte i IKT-bransjen som er invitert til konferansen. Også flere tillitsvalgte i LOK og energisektoren vil delta. Dette er på grunn av hovedtemaet for konferansens andre dag; avtaleforholdet i IKT-bransjen. En fungerende IKT-avtale har vært drøftet på tidligere IKT-konferanser, og var også tema under samtlige landstariffkonferanser i fjor høst. Under landstyremøtet før jul stilte hele forbundet seg bak kravet om en fungerende bransjeavtale, og på konferansen inviteres deltakerne til å diskutere hvordan dette temaet skal håndteres i forbindelse med hovedoppgjøret. Innleder for temaet vil bli leder av forhandlingsutvalget i EL & IT Forbundet, Jan Olav Andersen.

Annonse
Annonse