JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jubel for ungdomssekretær

I dag kunne ungdommene juble. Landsmøtet gikk inn for å få en valgt ungdomssekretær på plass i forbundet.

csd@lomedia.no

Leder for ungdomsutvalget Øyvind Hvidsten kan puste lettet ut og slippe jubelen løs. I dag vedtok landsmøtet i EL & IT å gå for en valgt ungdomssekretær som skal ha fast arbeidsplass på forbundskontoret. Til glede for alle som har jobbet for dette, har redaksjonskomiteen valgt å innstille forslag om at ungdomssekretæren blir valgt for to år, og dermed blir 100 prosent frikjøpt fra sin faste stilling. Aldersgrense for den valgte ungdomssekretæren skal være 30 år. Ungdomssekretæren skal velges på ungdomskonferansen hvert annet år, og forbundsstyret skal avgjøre kandidatsforslaget. Den første ungdomssekretæren skal velges på ungdomskonferansen som arrangeres sent i mai i år.

- Dette er rett og slett jævlig deilig. Vi har lykkes, utbryter en lettet ungdomsrepresentant Anette Eriksen.

Lettet og glad

I 2004 startet arbeidet med å snekre sammen forslaget for å få en valgt ungdomssekretær. Det var flere som ville fremme forslaget i 2006, men ungdomsutvalget valgte å jobbe videre enda en landsmøteperiode for å få ting enda mer på plass.

Les også: Slipp undommen fri det er vår

- Vi har kommet med små drypp under veis, og tilbakemeldingene til oss både før og under landsmøtet har vært veldig gode. Jeg var ganske sikker på at det skulle gå vår vei i dag, smiler leder av ungdomsutvalget, Øyvind Hvidsten. Anette Eriksen er sikker på at med å få ungdomssekretæren på plass, vil ungdomsarbeidet i EL & IT virkelig skyte fart. På ungdomskonferansen skal ikke bare ungdomssekretæren velges, det skal også velges nytt ungdomsutvalg og ungdomsleder. De som skal gå av oppfordrer alle som skal delta på ungdomskonferansen til å sende inn forslag på alle kandidatene.

Annonse

Flere saker

Annonse