JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

50.000 blueskroner til Somalia

54.429 kroner til sultrammede i Somalia ble samlet inn under solidaritetskonserten på Notodden.

Norsk Folkehjelp hadde innsamling til ofrene for sultkatastrofen i Somalia under solidaritetskonserten «Somliga går med trasiga skor» som avsluttet årets Notodden Blues Festival. Det ble samlet inn 54.429 kroner til ofrene for sultkatastrofen i Somalia. Det er hele 4.187 kr i gjennomsnitt på hver av de de 13 bøssene som gikk rundt under konserten

Norsk Folkehjelp takker for innsatsen til de frivillige som gikk med bøsser, og for den store givergleden til de over 2 000 menneskene som hadde møtt opp i regnværet, heter det i en melding fra Folkehjelpa, der de som ikke fikk muligheten til å gi oppfordres til å benytte sjansen nå.

Konto: 5005 14 00000

Givertelefon: 820 44 750 (200 kr)

Annonse

Flere saker

Annonse