JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Raufoss legges ikke ned!

Næringminister Dag Terje Andersen (Ap) sier det er uaktuelt å legge ned Hydro Aluminium Structures på Raufoss. Den siste uken har det vært spekulasjoner i mediene om det blir salg og i verste fall nedleggelse av 700 arbeidsplasser på Raufoss.

Det skjedde etter at Hydros konsernsjef Eivind Reiten gikk ut i Aftenposten og sa at denne delen av Hydro er et område som selskapet med svært stor sannsynlighet vil gå ut av. Men næringsminister Dag Terje Andersen, som representerer Hydros største eier, avviser dette.

– Å legge ned anser jeg som uaktuelt, sier han til NRK.

Ingen hastesak

Næringsministeren tror det er uaktuelt at de 700 Hydro-arbeidsplassene på Raufoss vil forsvinne.

– Jeg har blitt orientert av Hydro om at det ikke er snarlig forestående dramatiske ting på gang, at det ikke står noen kjøper på trappa i dag og at det i alle fall ikke er snakk om noen nedleggelse i dag, sier Andersen til NRK.

Annonse
Annonse