JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stoltenberg med julehilsen på Facebook

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) sender julehilsen pånettsamfunnet Facebook.

Han ber sine Facebook-venner om å beholde roen og fortsette å bruke penger i året som kommer.

– Det er første året jeg har Facebook-venner, og desto hyggeligere er det å hilse til dere og takke for samarbeidet i året som har gått, sier Stoltenberg i videoen han har lagt ut på sin Facebook-profil.

Han sier videre at 2009 kommer til å bli et krevende år.

– Mange kommer til å miste jobben og føle utrygghet. Men det er veldig viktig at vi ikke gjør det verre enn det er. Det store flertallet kommer til å ha jobb, god inntekt, og ha det enda bedre økonomisk sett i 2009 enn vi hadde det i 2008. Det er veldig dumt om de blir unødvendig urolige, og slutter å handle. Alle dere som har det bra og har en trygg jobb bør bruke penger og oppføre dere som normalt, sier Stoltenberg.

Statsministeren har i overkant av 13.000 såkalte supportere på Facebook. Siden opprettelsen av profilen i august har han fått nesten 2.000 hilsener på veggen, men aktiviteten på profilen har avtatt gradvis. Flere norske politikere er på Facebook, blant dem Siv Jensen (Frp) og Jonas Gahr Støre (Ap). USAs kommende president, Barack Obama, har over 3,5 millioner supportere på Facebook. I Norge er anslagsvis 580.000 på Facebook. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse