JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Flåthen inviterer Bjørnøy

LO-leder Roar Flåthen tar utfordringen fra miljøvernminister Helen Bjørnøy og inviterer henne til møte for å diskutere LOs innspill om CO2-håndtering på Kårstø.

Fungerende LO-leder Roar Flåthen mener både han og miljøvernministeren har ansvar for innflytelse til å påvirke miljøutviklingen i riktig retning.

I et brev til Bjørnøy viser Flåthen til at hun på SV-landsmøtet utfordret LO til å støtte mer opp om miljøvennlig næringsutvikling, og han mener det er viktig å få til en bærekraftig utvikling som forener hensynet til miljø og arbeidsplasser.

Tar miljøutfordringen

– For å få til dette, er det avgjørende at vi har en god og åpen dialog, og derfor tar jeg utfordringen fra deg og inviterer deg til møte i Folkets Hus om disse spørsmålene, skriver Flåthen, som ønsker konstruktiv og framtidsrettet dialog og handling til beste for det globale miljøet og norske arbeidsplasser, ifølge lo.no.

I dag lanserte miljøvernministeren klimakampanjen Klimaløftet som retter seg mot folk flest, næringslivet, kommuner og offentlige etater. Hun åpnet også nettportalen www.klimaloftet.no, som skal være et samlende nettside for klimaarbeidet.

Annonse

Flere saker

Annonse