JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Skjeller ut lastebilsjef

Stortingsrepresentant Torbjørn Andersen (Frp) fra Aust-Agder skjeller ut Sørlandets regionsjef i Lastebileierforbundet på det groveste i en e-post.

E-posten ble skrevet av Andersen etter at han hadde lest Fædrelandsvennen mandag. Der sier Karl W. Strandvik, som er regionsjef for Norges Lastebileier-Forbund i Agder og Rogaland, at representantene på Agder-benken mangler tyngde og at det er forklaringen på at Agder taper i kampen om veimillionene.

Det falt ikke i god jord hos Frp-representanten.

– Bør holde kjeft

Andersen skrev blant annet dette:

«Det å bli skjelt ut og hånet av deg slik vi på agderbenken ble gjort i dagens fevenn blir litt for mye av det gode fra din kant!!! For å si det rett ut kan du og lastbileierne ikke forvente mer sympati og støtte fra meg i hvert fall! Nå har du dritt skikkelig på draget slik jeg ser det!»

Videre heter det:

«Har du ikke noe mer konstruktivt å bidra med i denne viktige saken for Sørlandet enn slikt lavmål mot landsdelens stortingsrepresentanter, så bør du faktisk holde kjeft!»

Andersen underskriver e-posten med:

«Ikke vennlig hilsen fra stortingsrepresentant Torbjørn Andersen Aust-Agder Fremskrittsparti.»

– Vulgær språkbruk

– Jeg er sjokkert, overrasket og skuffet over at Andersen kan opptre slik som stortingsrepresentant. Språkbruken er vulgær, sier Strandvik til Fædrelandsvennen.

Han forstår ikke at Andersen tar dette personlig.

– Jeg mener dette er saklig kritikk rettet mot alle på Agder-benken og som de skal og må tåle. Å bli skjelt ut fra en stortingsrepresentant som går på person og ikke sak er mildt sagt spesielt, sier Strandvik.

Men Torbjørn Andersen angrer ikke på formuleringene.

– Nå hadde jeg ikke akkurat regnet med at dette skulle siteres i avisa. Men jeg blir fort engasjert, og da renner det raskt over, sier Andersen, som ikke på noen måter vil si at han angrer på e-posten. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse