JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Stoltenberg er feig

Frp-formann Siv Jensen beskylder statsminister Jens Stoltenberg (Ap) for å være feig og vike unna debatt.

Siv Jensen mener blant annet at statsministeren har håndtert konflikten i politivesenet dårlig.

– Jens har skjøvet politikrisen foran seg i lang tid. I stedet for å ta tak i den og rydde opp, legger Jens og regjeringen skylden på politiet og Politiets Fellesforbund. Det er feigt. Dette er ikke fagforeningens skyld, sier Jensen til VG.

Hun mener at Stoltenberg generelt har vært lite synlig i forbindelse med uroen i regjeringen den siste tiden.

– I stedet for at statsministeren rydder opp, gjemmer han seg. Han har begynt å unngå å møte politiske motstandere til debatt. Hvorfor? Er han redd? Det fremstår som feigt av en statsminister å holde seg i kulissene, fastslår Frp-formannen.

Jens Stoltenberg kommenterer ikke påstandene om at han er feig overfor avisen, men avviser kritikken i forbindelse med politikonflikten.

– Vi har styrket politiet med reelt sett over 1 milliard kroner sammenlignet med den Frp-støttede Bondevik-regjeringen, påpeker statsministeren. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse