JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Løsning i sikte

Knut Storberget er overbevist om at politiet og regjeringen finner en vei ut av konflikten.

Samtidig som fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys (SV) signaliserte at staten vil gi innrømmelser i forhandlingene om ny særavtale med politiet, gir justisminister Knut Storberget (Ap) uttrykk for at han har tro på en løsning.

– Staten og Politiets Fellesforbund har skissert et løp for å komme i dialog og forhandlinger. Vi skal fortsette det konstruktive samarbeidet. Jeg er overbevist om at vi kommer fram til en løsning, sier Storberget til NTB.

Samtidig beskyldte han Politiets Fellesforbund igjen for å svartmale situasjonen i politiet, og hevdet at flere politifolk de siste dagene har meldt tilbake til ham at de ikke kjenner seg igjen i situasjonsbeskrivelsen. Forbundet må tåle å møte motargumenter, mener han.

– Ja, vi har store utfordringer, men samtidig må vi huske at det aldri er brukt så mye penger på politiet som i denne perioden. Vi kommer nå med 460 nye sivile stillinger og det første store kullet blir uteksaminert fra politihøyskolen i 2010, påpeker han. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse