JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Flere tanker i hodet på en gang

– Det er nødvendig å sette ned foten og rydde opp i saken rundt salget av de fem selskapene til Aker Soultins AS, mener SVs Inge Ryan.

torgny.hasaas@lomedia.no

Ryan er SVs representant i Stortingets næringskomité.

– Når du sier at det er nødvendig å rydde opp så betyr det at du mener at det har vært uryddig det som har skjedd?

– Det har vært en uryddig prosess, og det har foregått ting som ikke burde ha foregått. Hvor feilen er gjort skal ikke jeg si noe om nå, men det ser ut som om Staten ikke har fått informasjon, at det har foregått en uryddig prosess, sier Ryan.

– De tillitsvalgte var tidligere denne uka ute og sa at salget var klokt og var et ledd i en strategisk plan. Er du uenige i dette synet?

– De tillitsvalgte har sin rolle og det er å redde arbeidsplassene. Vi politikere har en annen rolle, vi må ha flere tanker i hodet på en gang. Vi må både sørge for at statens verdier forvaltes på en ordentlig måte, og har selvfølgelig omtanke for arbeidsplassene også, sier SV-politikeren.

Annonse
Annonse