JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Støtt Cuba-verksted!

Fellesforbundet avdeling 1 Oslo-Akershus ber om støtte til å sende en container til Havanna. Den skal fylles med utstyr til bruk i et bilverksted.

I flere år har avdelinga hjulpet fagorganiserte i CTC (Cubas LO) i Havanna med teknisk utstyr som data, el.kabler og verktøy. Dette har skjedd i samarbeid med internasjonalt utvalg i LO i Oslo.

Et helt verksted

I de siste åra har målet blitt utvidet. Nå er oppbygginga av et helt bilverksted godt i gang, melder Fellesforbundet avd. 1 Oslo-Akershus.

– Men som ellers skorter det litt på det finansielle, skriver kontaktpersonene Steinar Hynne og Trond Larsen i en mail til fagforeninger både i privat og offentlig sektor.

30.000 kroner

Nå ber avdelinga andre fagorganiserte om hjelp til å få sendt en container til Havanna i høst.

Containeren skal lastes med utstyr til et bilverksted, som håndverktøy, måleutstyr, lap-topper, driller og sveiseutstyr. Utstyret har medlemmene i avdeling 1 allerede skaffet, med bistand fra arbeidsgivere på bilverksteder i Oslo-området.

Men det koster 30.000 kroner å få sendt en container på 50 kubikkmeter til Cuba. Det er dette foreningen ber om støtte til å finansiere. De som vil støtte, kan sette inn penger på konto 9001.05.76104 og merke sendingen ”Container Cuba”.

Annonse
Annonse