JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Røkke vil finne løsninger

Kjell Inge Røkke gir signaler om at han ønsker en avslutning alle aksjonærene kan leve med, mener LO-leder Roar Flåthen.

– Røkke ga tegn til at han vil finne løsninger på problemet. Jeg så en person som var veldig følelsesmessig ærlig, sier Flåthen til Dagsavisen.no.

LO-lederen ønsker imidlertid ikke å ha noen mening om Røkkes harselering med Brustad.

Også Fellesforbundets leder Arve Bakke mener Røkke på pressekonferansen ga viktige bidrag til en løsning som alle parter i Aker-konflikten kan leve med.

– Jeg synes Røkke fikk tydelig fram de industrielle tanker som ligger bak Aker-transaksjonene og ønsket om å gjøre selskapet enda bedre og sterkere, sier Bakke.

– Bakgrunnen for at staten gikk inn på eiersiden for to år siden var jo nettopp at Aker skal være et ledende leverandørselskap med hovedkontor i Norge, et selskap som driver forskning og utvikling her i landet for å bli enda mer konkurransedyktig. Det er viktig at vi nå har oppmerksomheten på arbeidsplassene i Aker og alt de representerer. Derfor må eierne få ro til å finne fram til en forent oppfatning av prosessen og fornuftige løsninger av saken, understreker forbundsleder Bakke. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse