JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Med blikk på jobben

For første gang i LO Medias historie viser fotojournalistene i fagbladene et lite knippe av alle bildene fra norsk arbeidsliv som befinner seg i fotoarkivet. Blant tusenvis av fotografier har de valgt bilder av mennesker i arbeid. Under LO-kongressen vil du finne utstillingen i Folkets Hus.

De fire som har bidratt er Tri D. Nguyen, LO-Aktuelt, Håvard Sæbø, Magasinet for fagorganiserte, Jan-Erik Østlie, Aktuell, og Sissel M. Rasmussen, LO-Aktuelt.

Utvelgelsen har vært vanskelig. Det er alltid noe som må velges bort av plasshensyn. Det har fotojournalistene «tatt igjen» litt av, for under kongressen vil det også vises bilder rullerende på en vegg. Der får alle som er på LO-kongressen anledning til å se et større utvalg av fotografier og bildeserier som er tatt. Bildene er i hovedsak tatt i løpet av siste kongressperiode, det vil si de siste fire årene.

LO-Aktuelt bringer et utdrag av fotoutstillingen, slik at også leserne våre som ikke kommer til Oslo under årets LO-kongress, får en liten smakebit. Ellers oppfordrer vi våre lesere til også å følge med på nettsidene: www.frifagbevegelse.no

LO-Aktuelt nr. 8/2009

Annonse

Flere saker

Annonse