JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

14.000 i Statnett

De lokale forhandlingene i Statnett SF og Statnett Transport i Spekter-område 9 er avsluttet.

knut.viggen@lomedia.no

For Statnett SFs vedkommende endte det opp med et generellt tillegg på 14.000 kroner og en avsatt pott på 900.000 kroner til individuelle tillegg. Kompensasjon for ubekvem arbeidstid er økt til 84 kroner pr. time. Satsene for sluttvederlag justeres i tråd med avtalen mellom LO og NHO.

For Statnett Transport ble resultatet et generellt tillegg på 10.000 kroner og en pott på 25.000 kroner til individuelle tillegg. Sluttvederlagssastene justeres til satser som gjelder for Fellesordningen.

- Jeg føler at vi har gjort et bra oppgjør og at det har vært en god dialog med arbeidsgiver under forhandlingene, sier tillitsvalgt Steinar Jøråndstad i Statnett.

Protokollene kan lese på EL & IT Forbundets hjemmeside

Annonse

Flere saker

Annonse