JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

- En tillitsvalgt med stor T

- Da jeg sa ja til å overta som forbundsleder, var det fordi jeg vet at dette er lagarbeid – vi er et felles forbund, sa Arve Bakke da han takket Kjell Bjørndalen for 16 års innsats.

Han pekte på at Bjørndalen overtok Fellesforbundet i en veldig vanskelig tid for forbundet.

- I dag står forbundet sterkere enn noen gang, og mye av det har du æren for, Kjell. Du har stått for styrke og troverdighet. Du er tillitsvalgt med stor T, og jeg spår at du vil gå inn i forbundets historie som en av de store. Og jeg lover at vi skal gjøre hva vi kan for å føre videre ditt motto - styrke og troverdighet, sa den nye forbundslederen.

Pioneren

Hovedkasserer Steinar Karlsen og Kristian Kristiansen fra avd. 1 Oslo Akershus hadde en overraskelse i bakhånd til den avgåtte forbundslederen. Nemlig Pioneren, fagbevegelsens høyeste utmerkelse.

- En må gjennom et trangt nåløye for å få Pioneren. Kjell Bjørndalen ikke bare fyller kriteriene for Pioneren, han sprenger dem, sa Karlsen til en overrasket og rørt Bjørndalen.

Sterk kaptein

- Du har vært den klare og sterke kapteinen på skuta vår. Forbundet står i dag for solidaritet og har større spennvidde enn tidligere. Du har spilt på samarbeid, du har skapt tillit, og gitt oss tillit, understreket Karlsen.

- Det er neppe mange som fortjener Pioneren mer enn deg, sa hovedkassereren, til trampeklapp og stående applaus fra salen.

Annonse

Flere saker

Annonse