JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ja til kvinnenettverk

Fellesforbundets landsmøte ga grønt lys for å opprette et kvinnenettverk. Men det får ikke direkte forslagsrett til landsmøte og tariffoppgjør.

Fellesforbundet oppretter et likestillingsutvalg og åpner for et kvinnenettverk.

Redaksjonskomiteen for organisasjon og vedtekter sier i alle fall at med unntak for de delene av forslagene som vil gi et kvinnenettverk forslagsrett til landsmøter og tariffrevisjonen, ”anser komiteen at intensjonene i forslaget er ivaretatt i redaksjonskomiteens innstilling, i forbundets vedtekter og i forbundets prinsipp-program”.

Fornøyd med vedtaket

Vedtaket var enstemmig, og initiativtakerne er fornøyd, selv om de ikke fikk direkte forslagsrett til landsmøtet og tariffoppgjør.

- Bare det å kunne samle mange kvinner i Fellesforbundet, er jo kjempebra, sier Eva-Lill Bekkevad fra Oslo Grafiske Fagforening til magasinett.org.

Også forbundsstyremedlem Trude Tinnlund Johansen fra Sarpsborg (bilde) var glad for at forslaget gikk gjennom og at kvinnenettverket til Norsk Grafisk Forbund med dette videreføres - om enn i en noe annen form.

Annonse
Annonse