JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

ASOR: Vi driver ikke med slavekontrakter og sosial dumping

Ser deres artikkel fra 17.6.2009 Hvor du refererer til lønnsforholdene i ASOR. Jeg protestere på din fremstilling av saken. Men det ser ut som enkelte ikke ønsker at fakta skal komme frem.

For det første er 7,5 % under tarifflønn feil. Vi har informert Oslo kommune om det. Når det gjelder lønnen så skal jeg redegjøre for det. I tiden før mai 2008 var differansen minimal sier rapporten. Etter mai var differansen kr 1733,- pr. mnd.

Det vi mener er riktig og som vi i har informert Oslo kommune om er at beløpet er kr 1300,- fra 1.5.2008 – 31.7.2008. Vi ble klar over på slutten av året at vi lå noe under tariffen, men ønsket å vente på PWC rapport som vi var forespeilet skulle være ferdig i februar, før vi utbetalte etterbetalingen. De har i tillegg mulighet til to måneders ferie, grunnet lang reise når de skal besøke familien. De har dessuten midlertidig lisens som hjelpepleier, og har arbeidstillatelse for et år om gangen, derfor er det ingen som har oppnådd ansiennitet. Lønnen er dessuten godkjent av UDI.

Våre Sykepleiere fikk kr 200 pr. time + tillegg allerede i 2007. Vi tilbakeviser derfor at ASOR driver med slavekontrakter og sosial dumping.

Når det gjelder selskapsformen NUF som din artikkel handler om ble vi klar over lenge før Dagsavisen skrev den løgnaktige artikkelen om oss at det ikke var den beste selskapsform å drive, og hadde allerede bestemt å registrere firmaet om til AS. Noe som ble gjort fra 1.1.2009.

Med vennlig hilsen

Hallvard Jenssen

ASOR AS

Annonse
Annonse