JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Glad Hanssen beklaget

Jens Stoltenberg tar avstand fra Bjarne Håkon Hanssens telefoner til sykehusledelsen for å hjelpe sin syke venn.

– Jeg er sikker på at Bjarne Håkon Hanssen gjorde det i beste mening. Men han har jo selv tydelig sagt at det var galt av ham å gjøre det, at det lett kan misforstås, og at man derfor ikke bør ta den typen telefoner. Spesielt ikke når det gjelder mennesker han kjenner. Det mener jeg er en klok vurdering fra hans side, sier Stoltenberg til NRK.

Helseminister Hanssens venn, stortingsrepresentant og SV-politiker Inge Ryan, var lagt inn på Ullevål universitetssykehus med lungebetennelse og høy feber.

Ryan skal ha klaget over trekk på rommet. Han var plassert på Infeksjonsmedisinsk avdeling, der en del av rommene er toppmoderne isolatrom. Men disse rommene har også mye utstyr og en type aircondition som kan virke ubehagelig, skriver Dagbladet søndag.

Hanssen bekrefter at Inge Ryan selv tok kontakt med ham. Etter det tok Hanssen selv kontakt med sykehusdirektør Tove Strand.

– Jeg sa bare det at jeg hadde snakket med Inge Ryan, og at det var deler av den historien han fortalte meg som jeg var bekymret for. Også ba jeg henne forsikre meg om at han fikk god behandling, sier Hanssen til avisen.

Han vil ikke kommentere om det var klagen om trekk som var årsaken til bekymringen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse