JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Frp ut på nett

Også Frp er å finne på stadig flere arenaer på nett.

– Frp deltar i de mest brukte sosiale mediene og vi har styrket vår kommunikasjon med velgerne på nett. Siv Jensen er på Facebook og Twitter, samt at partiet har egen kanal på Youtube og egen TV-kanal på FrpTV. Det er også flere i partiet som deltar på Origo. Stadig flere lokalpolitikere er også på nett med blogger, Facebook og Twitter, sier generalsekretær i Frp, Geir A. Mo, til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Heller ikke Mo tror Barack Obamas suksess med nettsatsing er direkte overførbar til Norge.

– Det er vanskelig å gjøre en direkte sammenligning av norske og amerikanske valg, men sosiale medier egner seg godt for å nå dedikerte brukere på en ny måte. Det åpnes opp kanaler som fungerer mer direkte for toveiskommunikasjon enn andre medier. Det er tydelig at internett og sosiale medier blir viktigere i det kommende valget enn det har vært tidligere. Frps fokus på dette er også større enn ved tidligere valg, sier Mo. (ANB)

Annonse
Annonse