JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– KrF er for feige

Reklameekspert mener KrF burde gått hardere ut mot ekteskapsloven og dermed fått en vinnersak som de sårt trenger.

KrF seiler ikke i medvind og ligger på rundt 6 prosent på meningsmålingene. Amanuensis og rektor ved Markedshøyskolen, Trond Blindheim, mener KrF ville hatt mye å tjene på å bli skarpere i kantene.

– I dag fremstår KrF kun som et alternativ for kristne. Tidligere har de profilert seg på gode saker som kontantstøtte og røykelov. I dag velger de å gjemme bort den beste saken de har, nemlig ekteskapsloven, sier Blindheim til Vårt Land.

Rektoren, som har reklame, politikk og livsstil som sine akademiske områder, mener det er hevet over tvil at ekteskapsloven er en vinnersak:

– Du så debatten i kjølvannet av at Nina Karin Monsen ble tildelt Fritt Ord-prisen. Plutselig handlet ikke saken lenger om homofiles rettigheter, men om barneproduksjon. Selv om det er teknisk mulig å gjøre lesbiske par gravide, mener de fleste det er en absurditet at barn skal vokse opp uten far. Det er ingen tvil om at Monsen vant denne debatten, både opinionsmessig og moralsk, hevder Blindheim.

KrF-nestleder Inger Lise Hansen avviser at KrF har vært feige i debatten. Hun peker på at KrF nå er det eneste partiet som har programfestet at de ønsker å endre på ekteskapsloven. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse