JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Til angrep på Islamsk Råd

Frp mener Islamsk Råd sprer «edder og galle» i samfunnsdebatten og vil stoppe statsstøtten.

Per-Willy Amundsen, innvandringspolitisk talsmann i Frp, tok i helgen til orde for å opprette norske asylmottak i Afrika. Nå ønsker han å kutte statsstøtten til Islamsk Råd i Norge, som organiserer 80.000 norske muslimer. En av årsakene er at organisasjonen ikke har tatt avstand fra dødsstraff for homofili.

– Det er fullstendig uaktuelt å benytte skattebetalernes penger til å finansiere islamistiske miljøer, og det tror jeg de fleste er enig med meg i, sier Amundsen til Dagsavisen.

Han mener at Islamsk Råd er en islamistisk organisasjon.

– Det er ikke noe poeng i å støtte en organisasjon som sprer eder og galle, sier han.

Å kutte støtten til rådet er ett av tiltakene som Frp vil sette i gang for å hindre det de kaller «snikislamisering» av Norge.

Blant de andre punktene er strengere kontroll med moskeene, nei til halalmat i fengslene, ikke aksept av halalslakting, ikke godta hijab i politiet og godkjent språktest og samfunnskunnskaptest for å få oppholdstillatelse. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse