JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

@Kulturkampen for rødgrønt flertall

hanne.kullerud.nielsen@lomedia.no

I dag ble Kulturkampen lansert med en kick-off på en restaurant i Oslo sentrum. I løpet av et par timer hadde et par hundre selngt seg på som følgere i Twitter.

- Høstens valg har blitt et være eller ikke være for store deler av norsk kulturliv , vi er flere som har samlet oss rundt en oppfordring om fortsatt satsing på kultur. Vi håper debatten rundt regjeringsalternativenes ulike kulturpolitikk kan sette dagsorden og løfte frem en kulturpolitikk til det beste for publikum, barn, unge, det frivillige kulturlivet, kulturarbeidere og den profesjonelle kunsten, heter det på hjemmesida til aksjonen.

Kulturkampen er en aksjon fra en mengde kunstnere og kulturarbeidere som går i bresjen for å sikre et rødgrønt flertall ved stortingsvalget. Kulturkampen foregår på nettet gjennom hjemmesida Kulturkampen.no der kulturarbeidere skriver seg på lista og kommer med utspill og gjennom egen Facebook-gruppe og gjennom debatter på Twitter

"Et livskraftig kulturliv, med gode kulturtilbud for alle, er nødvendig for å skape et inkluderende samfunn basert på likeverd og demokrati", heter det i biografifeltet i @kulturkampen.

Er du på Twitter kan du også følge med på debatten ved å bruke denne koden #kulturkampen og søke deg fram

Annonse

Flere saker

Annonse