JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil samarbeide med LO

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen inviterer til samarbeid med LO. LO-lederen er ikke avvisende.
– Jeg har lyst til å invitere LO til å ha jevne dialogmøter med en Fremskrittsparti-regjering. Spørsmålet er om dette er noe som LO kan tenke seg eller om det er en forhandlingsform som er forbeholdt en rødgrønnregjering, sa Fremskrittspartileder Siv Jensen da hun innledet på forkostmøte på restauranten Folk.
– Vi vil gjerne ha en slik samarbeidsform fordi vi tror det vil være fornuftig. Det må være slik at en av bærebjelkene i dette samfunnet må være forhandlingene mellom partene, sa hun.
LO-leder Roar Flåthen var slett ikke avvisende til et slikt forslag.
– Vi samarbeider med alle regjeringer, så lenge de ikke angriper de faglige rettighetene og fører en arbeidsgivervennlig politikk, svarer LO-lederen på utfordringen fra Frp. Men han understreker at dette vil være en helt annen type samarbeid enn det LO har med Arbeiderpartiet.
– Dette samarbeidet har pågått i 100 år, sier LO-lederen, som understreker at LO hadde til tider et tett samarbeid med Bondevik-regjeringa.
Annonse
Annonse