JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Garanterer sykehjemsplass

Vi skal gjennomføre et hisotrisk løft innenfor eldreomsorgen. Alle som trenger og ønsker det skal få sykehjemsplass, lovte statsminister Jens Stoltenberg da han holdt appell ved den faglige valgkampåpningen i Oslo. Han sammenlignet denne reformen med barnehagereformen hvor alle som ønsker barnehage har fått rett på barnehageplass.
– Jeg har aldri møtt noen politikere som er i mot bedre eldreomsorg, men jeg har møtt mange politikere som ikke har hatt råd til en bra eldreomsorg fordi de har brukt penger på noe annet, sa Stoltenberg.
– Vi vil bruke de store pengene på de store oppgavene: Eldre og skole. Dette er viktigere enn å gi skattelette, sa statsministeren.
Han tok igjen for seg Fremskrittspartiet, og mener at partiet forandrer standpunkt hele tiden:
– De har ulike standpunkt i samme dag i samme sak, sa statsministeren. Men han ville ikke betegne Høyre eller Fremskrittspartiet som hovedmotstander.
– Hovedmotstanderen er hjemmesitterpartiet. Vår oppgave er å få hjemmesitterne opp av sofaen. Det finnes ikke noe parti en er 100 prosent enig med. Derfor må en stemme på det partiet som en er mest enig med.
Annonse

Flere saker

Annonse