JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Trygghet og solidaritet er det valget handler om

Alternative til de rødgrønne er å spille lotto med vår velferd, mener Kjell Borglund.

Det er ingen tvil om at valget i høst er et skjebnevalg. For å sikre likhet og rettferdighet for folk flest er det nødvendig å sørge for et fortsatt rødgrønt styresette.

Alternativet er et borglig styre med Fremskrittspartiet i førersetet.

Dette betyr at en hver er sin lykkes smed og at de som har råd de får det de har lyst på, resten får greie seg som best de kan. De skal få litt billig sprit og bensin på veien og så skal formueskatten fjernes, det vil jo hjelpe folk flest!!

Uansett hva Stein E. Hagen og andre sutrekopper måtte mene så er det et faktum at Norge er verdens beste land å bo i. Og det har det blitt gjennom at vi har brukt løsninger som kommer fellesskapet til gode. Og at vi har et system som tar vare på alle selv om de i perioder måtte falle litt utenom. Og det kan skje alle. Da er det godt å ha et system som gjør at det er mulig å komme seg på beina igjen.

FrP og Høyre vil jo gjerne ha amerikanske tilstander i Norge, jeg minner da om at der er det 50 millioner som er overlatt til seg selv og som lever i dyp fattigdom. Helt uten noe sikkerhetsnett.

Uansett hvor selvforskyldt dette måtte være så vil vi ikke ha det slik i Norge.

Her skal vi kunne leve i trygge omgivelser og stole på at vi har et system som gjør at alle har det bra.

Mye kan gjøres bedre det er vi enige om, men det er det kun de rødgrønne som kan greie.

Alternativet er å spille lotto med vår velferd. Alle vet hvilke vinnersjanser det er der.

Bruk stemmeretten og bidra med å trygge velferden i fire år til. Stem på ett av de tre regjeringspartiene, da gjør du et klokt valg for deg og dine.

LO-Aktuelt nr. 12/2009

Annonse

Flere saker

Annonse