JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Britisk postvesen ligger foran oss i elendigheten

Ingeborg Sætre, nestleder i Postkom, synes det er viktig å følge med hva som skjer med Royal Mail da dette kan også kan komme på agendaen i Norge hvis det blir et regjeringsskifte.
– Vi i Postkom følger nøye med hva som skjer i Storbritannia og skjønner godt frustrasjonen til de postansatte. Hvis Labour vinner stortingsvalget har de fortsatt muligheten til å forhandle, men hvis de konservative vinner, er løpet kjørt. Da er de postansatte på børs før de vet ordet av det. Jeg skjønner de er frustrert over at Labour har vært utydelig på dette, men det er litt valget mellom pest og kolera. Får statsminister Gordon Brown fornyet tillit, kan fagbevegelsen ha en dialog. Vi vet at Høyrepartiene også i Norge ønsker nedsalg av statlige virksomheter, advarer Sætre.
Hun har som ansvarlig for internasjonale spørsmål i Postkom en dialog med kommunikasjonsforbundet CWU om de problemstillingene de står ovenfor.
– De ligger foran oss i elendigheten i forhold til liberalisering og det skjer mye. For oss er det viktig å følge med og ta med oss erfaringene deres, sier hun.
Annonse
Annonse