JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mer Vålerenga-trøbbel

Ap-partisekretær Raymond Johansen trakk seg tirsdag fra vervet som leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball.

Det skjedde med umiddelbar virkning.

– Det er ikke med lett hjerte jeg velger å trekke meg. Jeg hadde håpet at det skulle være enklere å kombinere et frivillig verv i Vålerenga Fotball med å være partisekretær i Arbeiderpartiet, sier Raymond Johansen.

Situasjonen i klubben krever nå maksimalt fokus fra sportslig leder og alle andre sentrale personer. For meg er det imidlertid nå nødvendig å ha all oppmerksomhet og energi rettet mot Arbeiderpartiet og valgkampen. Da mener jeg det er best for klubben, for Arbeiderpartiet og ikke minst for meg selv at jeg trekker meg, sier han.

Johansen understreker imidlertid at han fortsatt har et sterkt engasjement for Vålerenga og håper å få gjøre en frivillig innsats for klubben senere.

Ikke minst i tilknytning til talentarbeidet.

Sportsdirektør Truls Haakonsen vil inntil videre rapportere direkte til hovedstyret ved styreleder Odd Skarheim.

Det har blåst frisk på Valle etter at Vålerenga under Martin Andresens ledelse, og laget har gått på det ene nederlaget etter det andre. Sju strake tap er det blitt, og onsdag forsvant trener Tor Ole Skullerud. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse