JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Stor avstand på miljø og bistand

Kristelig Folkeparti synes Frps 100-dagersprogram bekrefter at det er stor avstand på områder som miljø, bistand og distriktspolitikk.

– Det er lite nytt her, få punkter vi ikke kjenner fra før. Vi savner skole, familie og fattigdomsbekjempelse. Det handler like mye om hva som er utelatt, som hva som er med i dette programmet, sier KrFs nestleder Dagrun Eriksen.

Hun betegner programmet som gjenkjennelig Frp-politikk, der ledelsen legger fram hva som er viktigst for dem og partiet. KrF finner lite som kan tolkes som noe ønske om samarbeid.

– Det er fullt trykk i oljeutvinningen og kutt i jordbruksstøtten. De vil til og med fjerne budsjettstøtte til konkrete mor/barn-prosjekter i Tanzania. Det viser mangel på solidaritet og er stikk i strid med KrFs politikk, sier Eriksen.

Hu er dessuten overrasket over at familiepolitikken, er felt der hun trodde Frp og KrF deler synspunkter, ikke er nevnt i det hele tatt. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse