JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO må ikke bruke uorganiserte hoteller

På årets sommerpatrulje oppdaget jeg saker som jeg både reagerte på og ble frustrert over. Likevel var den saken som gjorde meg mest frustrert og ikke minst skuffet, da jeg oppdaget at LO har gått inn og brukt et hotell med null organiserte og uten tariffavtale, skriver Linn Pilskog

For det første er dette forkastelig ut i fra et moralsk standpunkt med tanke på hva LO står for og jobber mot. For det andre har kontingenten til våre medlemmer blitt brukt til å støtte en bedrift som undergraver de verdiene vi står for. Jeg vil gjerne nå få oppfordre LO Stat som var på tur til Kvinnherad om å tenke seg om to ganger før de bestiller hotell igjen. Ta gjerne kontakt og forhør dere om hvilket hotell det er greit å bruke.

At LO bruker uorganiserte hoteller har skjedd mer enn en gang. Jeg har opplevd at ansatte fra sentralt i LO har blitt lagt inn på Havnekontoret. Et av veldig få hoteller som er uten tariffavtale i Bergen.

Det burde være et minstekrav til våre fremste tillitsvalgte at de alltid støtter våre medlemmer sine arbeidsplasser, fremfor der man velger å ikke organisere seg. Tenk på hvem sine penger som betaler for hotellovernattinger og restaurantbesøk!

Annonse

Flere saker

Annonse