JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Posering ble regjeringskrangel

En enkel bildeseanse mellom Erna Solberg og Siv Jensen utviklet seg til en ny krangel om samarbeid.

Høyres og Fremskrittspartiets ledere hadde gått med på å la seg avbilde sammen, men klarte ikke å holde seg unna en diskusjon om et eventuelt samarbeid dersom de rødgrønne skulle miste flertallet.

Siv Jensen kom ikke med noen løfter om å støtte et budsjett fra en regjering av H, KrF og V og med Erna Solberg som statsminister.

– Frp er det største partiet på ikke-sosialistisk side og vi fikk ikke betalt under Bondevik 2-regjeringen. Vi vil stemme for alt det vi er for og mot alt det vi er imot, gjentok Jensen.

Hun understreket at Frp ikke igjen vil komme i en situasjon der partiet vil stemme imot noe de egentlig er for i en budsjettbehandling.

Erna Solberg gjentok at Høyre vil ha et regjeringsskifte dersom det rødgrønne flertallet forsvinner, og oppfordret Jensen til å være med på å få dette til. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse