JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Ingen plan B

Senterpartiets Lars Peder Brekk avviser at det finnes noen plan om en regjering med kun Sp og Ap.

Flere anonyme, men angivelig sentralt plasserte kilder i Senterpartiet, uttaler i onsdagens utgave av Nationen at de ønsker seg et regjeringssamarbeid med kun Ap og Sp dersom den rødgrønne regjeringen mister flertallet etter valget, men nå avviser landbruksminister Lars Peder Brekk dette som tull.

– Senterpartiet har ingen plan B, bare en plan A, og den går ut på å regjere videre sammen med både SV og Ap. Dette var det unison enighet om på landsmøtet vårt i vår, sier han til NTB.

Brekk avviser at det i det hele tatt finnes en diskusjon innad i Senterpartiet om et regjeringssamarbeid med bare Ap.

– Jeg er blant dem i Senterpartiet som reiser mest rundt i landet og jeg kan med sikkerhet si at denne diskusjonen er helt fraværende i Senterpartiet, sier han.

Brekk vet ikke selv hvem de anonyme kildene til Nationen er, men er sikker på at det ikke dreier seg om sentrale aktører i Senterpartiet. Han tror heller ikke at utspillet vil kunne ødelegge for den rødgrønne regjeringen.

– Nei, dette er tatt rett ut fra løse lufta. Slik det ser ut på målingene nå ser det ut til at det er gode sjanser for at den rødgrønne regjeringen får fortsette, sier Lars Peder Brekk. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse